Cursos

Ens agrada explicar el que sabem

Escola de Fotografia Digital, Tractament Digital de la Imatge, Disseny Gràfic i Producció de Vídeo.

Centre d'Estudis de la Imatge Tortosa

El Centre d'Estudis de la Imatge de Tortosa CEI és una escola especialitzada en formació de diferents àrees totes vinculades al món de la fotografia, el vídeo, el disseny gràfic i els programes multimèdia, incorporant també una escola de models amb classes de passarel·la, maquillatge, fotogènia, protocol, expressió corporal, etc.

Tots els seus professors són autèntics professionals en les diferents àrees que imparteixen acumulant també una important experiència docent.

Les instal·lacions estan perfectament equipades per a oferir uns cursos assequibles pedagògicament per a tot tipus d'alumnat. Destaca la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses dels diferents sectors relacionats amb les que el CEI manté, permanentment, vincles de col·laboració.

El CEI ofereix un ampli ventall de cursos privats i també participa en els programes de Formació Ocupacional del SOC amb cursos subvencionats per a treballadors aturats. Aquests cursos es desenvolupen en funció de les atorgacions que s'aproven en cada convocatòria del Departament d'empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Tria entre Formació Privada o Formació Ocupacional.