Inici > Informació

INFORMACIÓ

Informació del Centre d'Estudis de la Imatge Toni Prim

El fotògraf professional Toni Prim (+info) imparteix cursos de fotografia baix la marca CENTRE D’ESTUDIS DE LA IMATGE TONI PRIM per gran part del territori Català, principalment a les ciutats de Lleida, Tarragona, Reus, Tortosa i Barcelona.

Molts d’aquests cursos s’imparteixen en aules cedides per altres centres de formació, però sempre amb la docència personal de Toni Prim. Sovint es compta també amb la col·laboració d’altres fotògrafs professionals, sobre tot quan es tracta de temes molt especialitzats (macrofotografia, fotografia científica, fotografia de natura, etc.). El resultat és una formació pràctica i eficient, de tu a tu, amb totes les garanties.

Hi han diferents nivells de cursos:

  • Cursos intensius de mitja jornada de duració (4 hores) destinats a afeccionats a la fotografia que volen començar a conèixer la càmera d’una manera ràpida i pràctica.
  • Cursos bàsics de 12 classes (24 hores )per a adquirir coneixements més amplis de càmera, objectius, flash i altres accessoris, combinant una mica de teoria amb molta pràctica.
  • Cursos avançats de 12 classes també (24 hores) per a amateurs de la fotografia que ja han fet un curs bàsic amb Toni Prim o en altres Centres i volen perfeccionar els seus coneixements amb molta més pràctica i varietat de temes.
  • Un curs d’alt nivell per a qualsevol afeccionat a la fotografia que vulgui conèixer els secrets del món professional o vulgui fer de la fotografia la seva professió. És el Màster en Fotografia Professional Toni Prim de 25 classes de durada (100 hores).

Et convidem a conèixer-los.