Models

També ens agrada estar davant la càmera

Escola de models CEI Tortosa

Des de fa molts anys a Lleida, Tarragona, i ara a Tortosa, a l'Escola de Models CEI Tortosa estem preparant gent de totes les edats que senten la il·lusió d'accedir al món de les passarel·les i la publicitat... o que senzillament volen millorar la seva imatge personal, la seva capacitat de relacionar-se amb els demés i, sobre tot, fer nous amics. Els nostres cursos són molt assequibles econòmicament per que no són elitistes. Aprendràs: Passarel·la; fotogènia per a fotografia i televisió; preparació per càsting, estilisme de moda; maquillatge, perruqueria i estètica personal; protocol i bones maneres.

Vols venir a la nostra Escola de Models?

CURS DE MODELS

Grup de 4 a 11 anys: Una hora setmanal - Preu: 45 €/mes + 30 € de matrícula.
Grup a partir de 12 anys: Dues hores setmanals - Preu: 65 € al mes + 30 € de matrícula.
Inscripció 1 mes per avançat + la matrícula.

CONTINGUT DEL CURS

Passarel·la
Maquillatge
Perruqueria
Dietètica
Vestuari
Fotografia
Protocol
Preparació per càsting

Aquí et presentem les P.M.F. (Preguntes més freqüents) per a intentar solucionar els dubtes que puguis tenir.

A partir de quina edat es pot començar a l'Escola de Models?

Es pot començar a partir dels 4 anys. Pots venir un dia a veure'ns (si ets menor de 18 anys  amb el permís dels pares o tutors), et veiem i en parlem. També pots enviar-nos un missatge amb una fotografia teva a través de la secció Contacta al peu de la web, o escriure'ns un mail al correu info@ceifoto.cat, però preferim el tracte personal.

Quina estatura mínima s'ha de tenir?

Les agències professionals demanen 1, 75 per a les noies i 1,80 mínim per als nois, per a ser MANIQUÍ (o sigui per a desfilar en passarel·les professionals). Però a Tortosa no hi ha ni agències professionals ni indústria de la moda. Per tant, si fas aquestes mides i vols ser professional, t'ajudarem a trobar una bona agència que et projecti fora d'aquí. Però si no les fas… cap problema. A Tortosa podràs participar en moltes activitats com a model o com a maniquí.

Quins requisits es necessiten?

No cal ser especialment guapo o guapa, però sí tenir personalitat, actitud i moltes ganes!

Que s'aprèn a l'Escola de Models?

Aprendràs a maquillar-te, a caminar correctament amb sabates de taló (les noies) i de vestir (els nois), a posar davant una càmera de fotos i de televisió (fem moltes sessions, mira la secció Noticies de Models d'aquest any i els anteriors, i comprova-ho!), a comportar-te i alimentar-te correctament, adquiriràs seguretat i autoestima i …faràs molts amics i t'ho passaràs molt bé!

He sentit dir que aquests cursos són molt cars i que es paguen al comptat i per anticipat. És veritat?

A l'Escola de Models CEI Tortosa NO. NO ho pagues tot per avançat. NO pagues molts diners. Pagues, NOMÉS, una matrícula de 30 euros i una petita quota mensual.

Hi han moltes despeses extres?

No, si no vols. Lògicament hauràs de tenir un calçat adient per a desfilar i un kit bàsic de maquillatge. Les sessions de fotos estan incloses en el preu.

M'assegureu que jo seré un model professional?

Ser un model professional vol dir treballar, tenir uns ingressos econòmics de la professió de model suficients per a viure, estar donat d'alta a la Seguretat Social com a model, pagar els impostos pertinents, etc, etc... Si algú et diu que aconseguiràs això aquí a Tortosa t'està enganyant. 
Nosaltres no t'enganyem. El que sí que t'assegurem és que si tens una base mínima i una bona actitud, aprendràs moltes coses que et seran útils personalment, milloraràs la teva auto-estima, faràs bons amics en un clima no competitiu i sense categories, recolzat per un equip humà proper i molt professional, participaràs en activitats de model, tindrás oportunitats de fer alguna feina esporàdica, i apareixeràs, - amb permís dels teus pares si ets menor d'edat, i si tu vols -  en una de les webs més visitades de Tortosa i vinculada a empreses i agències de models importants, així com a revistes de la ciutat. Moltes empreses trien models directament des de la nostra Web. Però tot això sempre com a complement dels teus estudis, de la teva formació o del teu treball.

En quin moment de l'any puc inscriure'm?

Pots fer-ho a partir de Setembre fins al Març. Des d'Abril fins a l'Agost, pots venir a veure'ns quan vulguis i demanar informació, però et recomanem que t'inscriguis per començar el proper curs, ja que aquests mesos coincideixen amb el darrer trimestre de curs i els mesos de vacances.

Què he de fer per inscriure'm?

Contactar amb nosaltres a través d'aquesta web o trucar-nos al 664 095 313. Pots fer-ho sol/a, amb un amic/ga, però si ets menor de 18 anys necessites el permís de la mare, el pare o un tutor. Quedem, ompliràs una fitxa amb les teves dades i… 

Benvingut/da a l'Escola de Models CEI Tortosa